A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Делегація Красненської ТГ взяла участь в заході з відзначення Дня фермера

Дата: 17.06.2022 20:13
Кількість переглядів: 370

??Сьогодні майбутнє нашої країни як аграрної держави в умовах воєнного часу напряму залежить від розвитку фермерського господарства. Саме тому вже втретє в Україні відзначають День фермера, щоб подякувати їм за важку і надзвичайно важливу працю.

??З нагоди Дня фермера, яке відзначатимемо у цієї неділю, у Львові зібрались представники обласної влади та фермери на круглий стіл на тему: «Адаптація аграрного бізнесу в умовах воєнного стану». На заході привітали фермерів зі святом, подякували за їхню роботу та побажати успіхів на нелегкій ниві.

??Делегація Красненської ТГ складалась з директора ФГ «Бортків», депутата селищної ради Володимира Магери, начальника відділу земельних відносин та екології Красненської селищної ради Любомира Троця та головного спеціаліста Романа Матвіюка.

?Фермер Володимир Магера вже понад 15 років займається вирощуванням зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. Каже, попри складну ситуацію в країні готується до посівної. Цьогоріч в Україні може катастрофічно бракувати їжі. Тому покладатися треба лише на свої сили та потужності.

??Зазначимо, що у комплексній програмі підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки передбачено фінансова підтримка громадам, зокрема виділення субвенції на заходи з інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, а також надання субвенції органам на поліпшення громадських пасовищ. Для фермерів також діють обласні та державні програми підтримки, пільгові кредити тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь