A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селі Петричі громада проводить ремонт фасаду медпункту

Дата: 01.07.2022 17:55
Кількість переглядів: 706

Фото без опису??Завдяки небайдужим меценатам громада села проводить ремонтні роботи з опорядження фасаду ФАП с.Петричі. Тому незабаром заклад естетично буде виглядати значно краще.

?Як розповів місцевий мешканець, депутат селищної ради Віталій Сокур, фасад медпункту давно потребував ремонту, тому було вирішено вжити заходів задля відновлення його цілісності.

Фото без опису??Благо, що є люди, які допомагають, зокрема підприємець Андрій Нестерович з селища Красне, який завжди прийде на допомогу. Він офірував майже найбільшу частину коштів на ремонт фасаду, а ще допомогли -- Тарас Крюков, Оксана Матвіїшин, Роман Застріжний, Михайло Макогін, Степан та Тарас Застріжний, Наталія Гутник, Надія Застріжна, Роман Застріжний. Завдяки усім цим небайдужим людям розпочались ремонтні роботи, які планують завершити за декілька тижнів.

Фото без опису??Також у селі поставили два контейнери для збору пластику. Тепер люди можуть виносити сміття до спеціальних контейнерів. Пам’ятайте: наші прості вчинки, які не потребують жодних надмірних зусиль, здатні на третину зменшити відходи, а також зменшити негативний вплив пластику на навколишнє середовище задля нашого майбутнього та майбутнього наших дітей!

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь