A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Відкриття садочків, програма по укриттях (бомбосховищах) та інше

Дата: 15.07.2022 18:16
Кількість переглядів: 399

Сьогодні, 15 липня, після того, як комісія обстежила заклади дошкільної освіти Красненської ТГ на відповідність вимогам законодавства, враховуючи запровадження в Україні воєнного стану, виконавчий комітет селищної ради прийняв рішення про відновлення роботи комунальних закладів дошкільної освіти, а саме надав згоду відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Красненської селищної ради на відновлення діяльності закладів дошкільної освіти, що перебувають у комунальній власності Красненської територіальної громади.

??Отже, відновлюють діяльність:

?ЗДО «Барвінок» (с.Андріївка) з 18 липня;

?ЗДО «Малюк» (смт.Красне-2) з 18 липня;

?ЗДО «Курочка ряба» (с.Сторонибаби) – з 20 липня;

?ЗДО «Калинонька» з 25 липня 2022 року.

??Що стосується інших двох садочків, то наразі з тих чи інших причин вони не включені у цей перелік, проте дозвіл і на їх роботу буде наданий після виконання відповідних вимог, над чим на даний час ведеться робота.

??Окрім цього, виконком затвердив актуальну на даний час місцеву цільову програму «Приведення захисних споруд цивільного захисту, протирадіаційних укриттів (ПРУ) у готовність до укриття населення на 2022-2025 роки». Загальний фінансовий обсяг програми 600 тис. грн. На даний час уже віднайшли 100 тис.грн. в межах розпорядника коштів відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Красненської селищної ради, перекинувши їх з інших видатків не пов’язаних з захищеними статтями. На жаль теперішня ситуація, що склалась в Україні з нападом росії та відповідно атаками росіян на мирні населені пункти, вимагає прийняття термінових рішень.

??Також внесли зміни у склад опікунської ради та обговорили ряд важливих питань життєдіяльності громади враховуючи сучасні виклики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь