A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Виконком: підтримка медицини, соціальні та інші питання

Дата: 27.07.2022 19:55
Кількість переглядів: 401

Фото без описуСьогодні 27 липня відбулось важливе засідання виконавчого комітету Красненської селищної ради під головуванням селищного голови Романа Фурди.

??Розпочали з галузі медицини, а саме в рішенні про внесення змін до показників селищного бюджету на 2022 рік вирішили зняти 300 тис. грн. з коштів фінансування апарату Красненської селищної ради, а саме з економії виплати заробітної плати працівникам апарату ради та передати їх на потреби галузі медицини Красненської ТГ. Рішення було прийняте одноголосно, зокрема за нього голосували і усі присутні працівники апарату ради, які є членами виконкому. Потреба у таких коштах для лікарні є, оскільки Національна служба здоров’я України досі зволікає з підписанням угоди на вторинну медичну допомогу Красненській лікарні і відповідно її не оплачує, але робота в даному напрямку ведеться. Т.в.о. директора Красненської ЦРЛ М. Колачинський поінформував про роботу галузі медицини. Було зазначено і про фактичне отримання Красненською лікарнею вкрай потрібного апарату УЗД. Наголошено, що після реєстрації угоди на дану послугу з НСЗУ, пацієнти за скеруванням сімейного лікаря зможуть обстежуватись безкоштовно. Обговорили питання харчування хворих, зокрема Микола Іванович повідомив про облік усіх продуктів, які надають меценати. Роман Фурда поінформував, що питання доставки Красненській лікарні апарату ШВЛ практично уже вирішено.

Фото без опису??Окрім цього, надали дозвіл на дарування ½ частини житлового будинку, де зареєстровані малолітні діти, тобто батьки свою частину будинку вирішили подарувати своїм дітям, але в цій ситуації потрібно рішення виконкому.

??У зв’язку з переїздом неповнолітньої на навчання за кордон, вирішили питання надання дозволу на відрахування з навчального закладу за власним бажанням.

?Затвердили Порядок призначення та реєстрації помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки. Тобто, врегулювали питання представництва іншими людьми саме дієздатних осіб, що призведе до економії коштів на нотаріальних дорученнях.

?Підтримали зміни до Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Красненської територіальної громади на 2022-2023 роки, збільшивши суму загального кошторису програми на 161200 грн. Мова іде про закупівлю та встановлення нових систем оповіщення, зокрема в обох старостинських округах. При внесенні змін до бюджету уже підтвердили обласні 50 тис. грн. на зазначені потреби.

?В чергове затвердили виплати власникам житла за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану. Цього разу виплати за даним рішенням отримають 15 громадян. Такі рішення приймаються по мірі надходження цільових коштів з держбюджету для тих, які вчасно подали заяви щодо проживання у них ВПО. Заяви подаються щомісячно.

??Обговорили шляхи вирішення і низки інших важливих для громади питань, які можна хоча б якось вирішити у цей складний для країни час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь