A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Відбулося засідання координаційної ради з запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми на території

Дата: 29.07.2022 18:10
Кількість переглядів: 919

Фото без описуСьогодні, 29 липня 2022 року під головування заступника селищного голови Андрія Лащука, відбулося засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми Красненської селищної ради.

??У засіданні взяли участь представники виконавчих органів селищної ради, Національної поліції, медицини, сектору Буського бюро правової допомоги, центру зайнятості та соціальних служб, які займаються питаннями сімейної, гендерної політики, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

Фото без опису??На засіданні Координаційної ради було розглянуто чотири питання, а саме:

?1. Результати проходження тренінгу на тему: «Ефективізація протидії домашньому насильству щодо внутрішньо переміщених осіб в тимчасових притулках та громадах Львівщини», який відбувся в м. Трускавець в «Green Park Hotel з 18 по 21 липня 2022 року.

?2. Про налагодження та посилення співпраці суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству на території Красненської територіальної громади, відповідно до Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 р. № 658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі».

Фото без опису?3. Щодо виконання відділом освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Красненської селищної ради ст. 11 Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 р. № 658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі»

?4. Про затвердження плану заходів з запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми на території Красненської територіальної громади на період з серпня по грудень 2022 року.

??В ході засідання Координаційної ради значну увагу було приділено налагодженню та посиленню співпраці суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству на території Красненської територіальної громади та посиленню роботи з протидії домашньому насильству щодо внутрішньо переміщених осіб на території Красненської територіальної громади.

??Представниками поліції Мар’яною Васильців та Андрієм Мельником повідомлено про динаміку рівня домашнього насильства в Красненській територіальній громаді під час воєнного стану.

??Завідувачем відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю КУ ЦНСП Красненської селищної ради Оксаною Турчин повідомлено про проведену роботу з організації надання соціальних послуг по зареєстрованим фактам домашнього насильства з початку 2022 року.

??Завершуючи роботу Координаційної ради, Андрій Лащук зосередив увагу всіх учасників засідання на планах роботи в цьому напрямку з серпня по грудень 2022 року, про що розроблено відповідний проект рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь