Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Благодійний фестиваль української народної пісні «Народні співаночки» на підтримку ЗСУ

Дата: 08.08.2022 10:13
Кількість переглядів: 719

Фото без описуУже другий рік поспіль на території Красненської ТГ проходить фестиваль української народної пісні, який з впевненістю можна назвати традицією.

??Цьогоріч фестиваль проходив у селі Сторонибаби з метою пропагування подвигу і поваги до ЗСУ, героїзму і мужності українських воїнів, нагадування про їх неоціненний внесок у стримані російської агресії та фінансової підтримки ЗСУ.

Фото без опису??Розпочався захід з виконання Гімну України та благословення всечесних отців Мирослава та Олега.

?З привітальними словами до громади звернулась секретар ради Світлана Дідух, яка подякувала захисникам та захисницям, які стоять на обороні нашої країни та закликала долучатись до благодійного ярмарку, який організував БФ «Українська нескорена нація».

Фото без опису??Поруч із сценою працювали дитячі атракціони, виїзна торгівля, польова кухня, усіх пригощали різними смаколиками кулінарні майстрині. Усі кошти від реалізації продукції спрямують на підтримку ЗСУ.

??Під час фестивалю відбувся благодійний аукціон, де було продано три мистецькі картини, які намалювала дівчинка з обмеженими можливостями.

Фото без опису?На імпровізованій сцені, поблизу пам’ятника Івану Мазепі, усі творчі виконавці Красненської ТГ демонстрували свої вокальні та танцювальні здібності, дарували глядачам позитивні емоції і показували, що наш народ непереможний, нескорений та єдиний.

??Величезна робота, пов’язана з підготовкою і ходом фестивалю виконувалась т.в.о. начальника відділу освіти, культури, розвитком туризму, молоді та спорту Оленою Ільницькою, головним спеціалістом відділу Ольгою Мазур, працівниками Народних домів громади, комунальною установою «Публічна опорна бібліотека ім.І.Тиктора» (кер.Наталія Худзяк) та комунальним закладом «Центр культури та дозвілля» Красненської селищної ради (керівник Оксана Кушинська).

Фото без опису?Під час жеребкування естафету фестивалю української народної пісні передано селу Мала Вільшанка.

??Нагадаємо, що торік фестиваль проходив у с.Острів. Основною метою заходу є прищеплення поваги до українських звичаїв, традицій, пісні та виховання патріотичних почуттів, любові до рідної землі та країни.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь