A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Серпнева конференція освітян в Красненській територіальній громаді

Дата: 27.08.2022 09:01
Кількість переглядів: 713

Традиційно кожен новий навчальний рік розпочинається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти та шляхи їх реалізації.

??Цьогоріч головна освітянська подія в Красненській ТГ відбулась під назвою «Освіта, освітяни – незламні у війні».

??Участь у конференції взяли селищний голова Роман Фурда, секретар ради Світлана Дідух, т.в.о. начальника відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Олена Ільницька, її заступниця Наталія Байко, керівники та педагогічні працівники закладів дошкільної, загальної середньої освіти територіальної громади.

??Розпочав роботу освітянський форум з молитви отця Володимира Целеня. Приємні емоції подарували усім художні та хореографічні номери учнів Красненського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1.

??Далі з вітальним словом до освітян звернувся селищний голова Роман Фурда. Він висловив вдячність педагогічній спільноті громади за самовіддану працю у найважчий час для нашої країни, допомогу внутрішньопереміщеним особам та побажав працівникам освітянської ниви творчої наснаги, нових здобутків і перемог у новому навчальному році.

??За сумлінну і творчу працю, любов і милосердя кращих у своїй роботі селищний голова Роман Фурда відзначив подяками. Їх отримали: Стефанії Застріжній, керівнику ЗДО «Сонечко»

?Ірина Чиж, керівник Красненського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1

?Ірина Волос, керівник Красненського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2

?Вікторія Ситник, керівник Красненського ЗДО «Калинонька»

?Надія Кичурчак, керівник ЗДО «курочка Ряба»

Оксана Яцків, керівник ЗДО «Ясочка»

?Борис Мартиняк, керівник Сторонибабського ЗЗСО І-ІІІ ст.

??Після цього виступила керівник відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Олена Ільницька, яка сфокусувала увагу на виконанні заходів безпеки під час планування й організації роботи закладів освіти, а також окреслила основні завдання, реалізація яких буде здійснюватися у 2022/2023 навчальному році: створення у закладах освіти максимально безпечних умов освітнього процесу; забезпечення продовження здобуття освіти дітьми за місцем їх постійного чи тимчасового перебування; зміна підходів до організація харчування дітей; підвезення дітей до шкіл, продовження реформи «Нова українська школа» на рівні базової середньої освіти та інше.

??Цьогоріч навчальний рік 2022−2023 розпочнеться за планом — 1 вересня, у День знань. Всім здобувачам освіти Міністерство освіти і науки України пропонує дистанційний, очний або змішаний формати навчання. Ухвалюють цей формат за участі батьків — на основі рішень військово-цивільних адміністрацій, наявності укриття.

??Учні, які навчатимуться очно або в змішаному форматі, мають дотримуватися певних правил у випадку, якщо під час уроку пролунає сигнал Повітряна тривога. Навчальний процес має бути перерваний, а всі його учасники мають переміститися в укриття до скасування тривоги.

??Усі діти, які навчаються зараз не у своїх школах, а також перебувають за кордоном та продовжують навчатися у дистанційному форматі, все одно отримають документ про завершення навчального року. Незалежно від форми навчання результати будуть зараховані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь