Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Виконком: зміни до бюджету, відновлення комунальних закладів освіти, затвердження Інвестиційного паспорта громади

Дата: 01.09.2022 18:19
Кількість переглядів: 275

Фото без описуРобота виконавчого комітету, як і сесій ради, в умовах воєнного стану триває. Під головуванням селищного голови Романа Фурди відбулось чергове засідання виконавчого комітету ради, на якому було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, члени виконкому прийняли рішення про внесення змін до показників селищного бюджету на 2022 рік. Мова йде про перекидання коштів з однієї статті фонду на іншу.

Далі під час засідання члени розглянули і прийняли рішення про відновлення роботи комунальних закладів освіти в громаді. Отож, вибрано форму навчання для кожного закладу освіти виходячи з відповідності вимогам законодавства щодо безпеки учнів та працівників закладу. Відтак,

?очна форма навчання передбачена для Красненського опорного закладу ЗСО І-ІІІ ст. №1, Бортківського закладу ЗСО І-ІІ ст. та Сторонибабського закладу ЗСО.

?змішана форма – у Куткірській філії І-ІІ ст.Красненського опорного закладу ЗСО І-ІІІ ст. №1, Задвір'янському опорному закладу ЗСО І-ІІІ ст., Полоницькій філії І-ІІ ст.Задвір'янського опорного закладу ЗСО І-ІІІ ст., Полтвівській філії І-ІІ ст. Задвір'янського опорного закладу ЗСО І-ІІІ ст., Андріївському закладі ЗСО та у Красненському закладі ЗСО І-ІІІ ст.№2.

?на дистанційному навчанні – Острівчицька філія І ст., Петричівська філія І-ІІ ст., Балучинська філія І-ІІ ст. та Утішківський заклад ЗСО І-ІІ ст.

  Зазначимо, що форму навчання, які обрали заклади, були обворені з батьками та затверджені на педагогічних радах.

   Також, у рамках засідання, ухвалено рішення, що стосувались виплати компенсації витрат за тимчасове розміщення ВПО, про подання до суду органом опіки й піклування щодо доцільності призначення піклувальника, надано дозвіл на дарування житлового будинку та земельної ділянки право користування якими має неповнолітня.

   З метою формування позитивного інвестиційного іміджу громади, залучення інвестицій на територію громади було затверджено Інвестиційний паспорт громади на 2022-2032 роки, який був розроблений спільно з обласними спеціалістами. З ним можна ознайомитись на сайті громади.

  Відповідно з усіх питань порядку денного прийнято рішення, які протягом 5 робочих днів будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

   На завершення засідання окремо було обговорено членами виконкому питання про відновлення вуличного освітлення. Селищний голова Роман Фурда зазначив, що працівники комунального підприємства здійснюють заміну світильників на стовпах по вулицях населених пунктів та перелаштовують таймера, тому незабаром планується відновлення вуличного освітлення, яке буде триватиме у вечірній час до моменту настання комендантської години.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь