A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненська ТГ долучилась до щорічного патріотичного велопробігу

Дата: 11.09.2022 16:57
Кількість переглядів: 908

Сьогодні десятки надбужанців з нагоди Дня фізичної культури та спорту, а також пам’яті славетного земляка Василя Кука, під державними прапорами, не залежно від віку та стилю катання, проїхались вулицями міста Буськ до селища Красне для того, щоб привернути увагу до здорового й активного способу життя, безпеки та порозуміння з водіями на дорогах.

Участь у заході взяли більше десятки велосипедистів різного віку з національною символікою, представники влади, громадськості, пластуни, вчителі фізвиховання, спортсмени та інші.

Зокрема, на своїх двоколісних транспортних засобах проїхались селищний голова Роман Фурда зі сім'єю, секретар ради Світлана Дідух, заступник голови Андрій Лащук, працівники ради.

Щорічно захід відбувається за ініціативи голови районної організації Спілки політичних в’язнів та репресованих Сергія Бондаренка населеними пунктами району за маршрутом: Буськ – Гумнисько – Сторонибаби – Красне – Буськ. Цьогоріч через погодні умови, маршрут був скорочений. З Буська до Красного та в зворотньому напрямку.

Велопробіг був присвячений відзначенню Дня фізичної культури і спорту та вшанування 15-ї річниці з дня смерті останнього Головнокомандувача УПА Василя Степановича Кука.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь