A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Кожен вносить свою лепту

Дата: 23.09.2022 17:01
Кількість переглядів: 560

Фото без описуВ рамках робочого візиту селищний голова Роман Фурда відвідав Куткірську філію І-ІІ ст. Красненського ОЗЗСО №1, де ознайомився з процесом виготовлення окопних свічок для ЗСУ та відзначив подарунком місцеву ученицю, яка здобула призове місце у конкурсі дитячих малюнків, який проводила селищна рада.

Днями в приміщенні селищної ради відбулось нагородження переможців дитячих патріотичних малюнків «Тобі, мій воїне, мій захисник/захисниця». На захід через певні обставини не змогла завітати одна із призерів конкурсу – п’ятикласниця Куткірської філії І-ІІ ст. Красненського ОЗЗСО №1 Каріна Козловська. Відтак, селищний голова Роман Фурда приїхав до школярки в навчальний заклад, де під час уроку вручив її подарунок та подякував за відображення у роботі мужності українських бійців та гордості за наших захисників.

Фото без описуТакож під час відвідування закладу селищний голова завітав на урок трудового навчання, де школярі вправно виготовляють окопні свічки для ЗСУ. Вони під пильним керівництвом вчителя ріжуть гофрований картон, скручують його і запихають у бляшанки, а вже далі у них заливають віск працівники Товариства мисливців с.Куткір.

«У нас в школі кожен вносить свою лепту для допомоги військовим, - розповідає директор школи Анжела Комарницька. – І вчителі, і школярі задіяні для виготовлення окопних свічок, які можна використовувати як портативне багаття, щоби приготувати їжу, або для обігріву. Така свічка буде досить довго горіти, бо вона з воску. Допомагають нам з воском Товариство мисливців с.Куткір».

Селищний голова Роман Фурда скористався можливістю і долучився до процесу виготовлення окопної свічки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь