Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Допомога і підтримка небайдужих людей вкрай важлива

Дата: 03.10.2022 16:14
Кількість переглядів: 317

Фото без описуЗ початком повномасштабного вторгнення московитів до України не лише наші громадянин згуртувалися в боротьбі проти російської агресії, не залишилася осторонь й світова спільнота, яка солідарна у підтримці української нації. І мова йде не лише про відомих діячів та компанії, а й про пересічних людей.

Одним із таких є волонтер з Німеччини Штефан Стей, який спільно з українським колегою від початку війни їздять по Україні та допомагають українським захисникам, вимушено переміщеним особам та соціально-незахищеним верствам населення.

Сьогодні Штефан разом з приятелем вдруге приїхали з гуманітарною допомогою у селище Красне. Від італійської церкви в Німеччині привезли для людей теплий одяг, взуття, іграшки, книги, дитяче харчування тощо. Перед візитом у наше селище волонтери побували на передовій, привозили українським захисникам допомогу: медикаменти, харчування, одяг. Ще й на кордоні допомогли понад 100 особам, надавши гуманітарну допомогу.

Фото без описуЦе вже 18 поїздка німецького волонтера в Україну, який активно продовжує допомагати нашим захисникам та потребуючим українцям.

Селищний голова Роман Фурда подякував німецькому волонтеру і його українському колезі за допомогу та вручив почесні Подяки організаціям, які дотичні до допомоги українців.

Lions Club Oppenheim @SOS-Ukraine-Initiave Gross-Gerau (Koordination: Patrizia Monzheimer und Isabella Vergata Petrelli)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь