Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Допомога і підтримка небайдужих людей вкрай важлива

Дата: 03.10.2022 16:14
Кількість переглядів: 327

Фото без описуЗ початком повномасштабного вторгнення московитів до України не лише наші громадянин згуртувалися в боротьбі проти російської агресії, не залишилася осторонь й світова спільнота, яка солідарна у підтримці української нації. І мова йде не лише про відомих діячів та компанії, а й про пересічних людей.

Одним із таких є волонтер з Німеччини Штефан Стей, який спільно з українським колегою від початку війни їздять по Україні та допомагають українським захисникам, вимушено переміщеним особам та соціально-незахищеним верствам населення.

Сьогодні Штефан разом з приятелем вдруге приїхали з гуманітарною допомогою у селище Красне. Від італійської церкви в Німеччині привезли для людей теплий одяг, взуття, іграшки, книги, дитяче харчування тощо. Перед візитом у наше селище волонтери побували на передовій, привозили українським захисникам допомогу: медикаменти, харчування, одяг. Ще й на кордоні допомогли понад 100 особам, надавши гуманітарну допомогу.

Фото без описуЦе вже 18 поїздка німецького волонтера в Україну, який активно продовжує допомагати нашим захисникам та потребуючим українцям.

Селищний голова Роман Фурда подякував німецькому волонтеру і його українському колезі за допомогу та вручив почесні Подяки організаціям, які дотичні до допомоги українців.

Lions Club Oppenheim @SOS-Ukraine-Initiave Gross-Gerau (Koordination: Patrizia Monzheimer und Isabella Vergata Petrelli)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь