A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Перший номер інформаційного бюлетеня «Красненська громада» вийшов у широкий світ

Дата: 04.10.2022 14:55
Кількість переглядів: 344

Фото без описуПро такий формат селищний голова Роман Фурда думав з моменту створення громади. Але саме зараз, у час війни, всі ми відчули особливу місійність друкованої газети - стільки людей, які ще не є онлайн, сьогодні гостро потребують найважливішої і перевіреної інформації, контенту, якому вони можуть довіряти. Тому прагнемо розширити можливості спілкування з жителями громади через інформаційний бюлетень.

Його мета – забезпечення населення достовірною, об'єктивною і повною інформацією, висвітлення діяльності Красненської селищної ради, її посадових осіб та депутатів, постійних комісій ради, виконавчого комітету, структур, які працюють на території громади, інформування про плани на майбутнє, шляхи їх реалізації, про спортивні та культурно-масові заходи та ін.

Всі бажаючі можуть отримати бюлетень в будівлях старостинських округів, бібліотеках та інших центральних місцях населених пунктів громади. І, головне, примірник розповсюджується безкоштовно!

Навіть попри повномасштабну війну в Україні ми намагаємось крокувати в ногу з часом, заявляючи про себе хорошими справами, бажанням краще жити і працювати, щоб стати потужною частиною європейської країни. Звичайно, потрібно зробити багато, але разом ми все здолаємо. Спільна ініціативність і відповідальність кожного з нас дасть вагомі результати у майбутньому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь