A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Термінове засідання виконкому: негайне влаштування малолітньої дитини, купівля «Школярика», соцпрацівник в Борткові, порядок видачі довідок, інше

Дата: 11.10.2022 22:09
Кількість переглядів: 199

Фото без описуНе дивлячись на напружені дні пов’язані з обстрілом Львівщини ракетами, виконком Красненської селищної ради продовжує працювати та приймати важливі соціальні рішення. Сьогодні, 11 жовтня, терміново відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів Красненський селищний голова Роман Фурда.

Розпочали з питання, заради якого і збирали в авральному режимі виконком. Справа в тому, що виникла нагальна потреба у влаштуванні дівчинки у Львівський будинок дитини, яка не зважаючи на свій вік (1 рік і 4 місяці), залишилась без батьківського піклування.

Внесли зміни до структури та штатного розпису комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Красненської селищної ради, а саме замість посади водія, реагуючи на звернення громадян, ввели соціального працівника, який буде працювати у селі Бортків, для підвищення якості надання соціальних послуг.

При розгляді змін до показників бюджету на 2022 рік одностайно підтримали виділення 720 тисяч гривень на закупівлю автобуса «Школярик» для підвезення учнів до навчальних закладів Красненської територіальної громади. Решта суми буде виділено з обласного бюджету.

Затвердили Положення про порядок видачі довідок Красненською селищною радою, згідно якого було систематизовано видачу довідок громадянам, закріплено за такою видачею старост, діловодів та головних спеціалістів, які працюють зі старостами, враховуючи повноваження і секретаря ради та тих посадових осіб, на яких будуть покладені відповідні обов’язки згідно розпоряджень голови. Систематизований також перелік довідок, які видаються зазначеними посадовими особами та переліки документів, що представляють заявники для отримання тих чи інших довідок. Зазначене рішення та додатки будуть оприлюднені на офіційному сайті Красненської селищної ради протягом п’яти робочих днів (в розділі «документи» підрозділі «рішення виконкому»).

В питанні «різне» обговорено проблематику ремонту доріг у теперішній час. Селищний голова зазначив, що очікує продовження роботи по дорозі Красне-Утішків, замовником якого є Львівська обласна військова адміністрація, оскільки свої зобов’язання щодо цього селищна рада виконала, виділивши співфінансування, як і по дорозі Новосілки-Красне на відрізку Красне - Куткір. Звісно розуміємо який тепер час, але б хотілось очікувати виконання своїх зобов’язань з боку державної виконавчої гілки влади.

Зазначимо, що у зв’язку з всиновленням трьох неповнолітніх дітей, прийнято рішення припинили опіку над ними з боку осіб, які їх всиновили, оскільки діти вже не позбавлені батьківського піклування.

Також, після висновку державної екологічної інспекції, виконавчий комітет надав дозвіл на зрізку аварійних дерев, а саме: дерево біля пекарні в с.Сторонибаби, на шкільному подвір’ї с.Полтва (5 зрізати, 1 кронувати), кронувати дерево на території цвинтаря в с.Мала Вільшанка, а також в селі Скнилів на території цвинтаря 3 дерева зрізати та 1 кронувати. Гілки та непридатну деревину використати для опалення в комунальних установах Красненської громади. Обговорено і інші важливі для громади питання. Та як зауважують члени виконкому, було б спокійніше працювати, якби рашисти більше не обстрілювали територію України. Віримо, що такий час настане.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь