Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Шановні мешканці Красненської ТГ!

Дата: 21.10.2022 16:55
Кількість переглядів: 190

Фото без описуЗвертаємо вашу увагу, що 10-11 жовтня 2022 року відбувся обстріл електрогенеруючих станцій російськими загарбниками. Це призвело до певного дефіциту електричної енергії. У зв’язку з цим переконливо просимо: кожного дня з 05:00 до 00:00 обмежити споживання електроенергії.

Це допоможе пройти критичні навантаження електромереж та зменшить потребу у аварійних відключеннях. У разі зависокого споживання можливі автоматичні відключення електроенергії на невизначені періоди.

Перелік найбільш енерговитратних приладів: електрообігрівачі, бойлери, електроплити, мікрохвильові печі, пральні машини, електричні духові шафі, електрочайники (кавоварки), праски.

Звертаємось до суб'єктів підприємницької діяльності, установ усіх форм власності з проханням обмежити використання зовнішньої реклами, підсвіток, усіх приладів якими можна на даний час не користуватись. Особливо обмежити в пікові години споживання електроенергії з 08:00 до 11:00 та зі 17:00 до 23:00, а також під час комендантської години - з 00:00 до 05:00.

Просимо промислові підприємства та установи розглянути можливість зменшення освітлення виробничих площ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь