A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

До уваги підприємців, керівників комунальних закладів/підприємств Бущини!

Дата: 03.11.2022 10:21
Кількість переглядів: 83

Фото без описуМалий та середній бізнес (МСБ) – це основа, на якій тримається економіка України, особливо під час війни, коли підприємці продовжують забезпечувати робочі місця та сплачувати податки, наповнюючи різні рівні бюджетів.

Розуміючи значення малого та середнього бізнесу та враховуючи економічну стратегію Уряду, що діє в умовах війни, і має на меті підтримку бізнесу, який допоможе економіці вистояти та стати фундаментом післявоєнного відновлення, Львівська обласна рада спільно з ЛОВА започатковують краудфандинговий проєкт для залучення сучасних технологій, обладнання та устаткування.

Основне завдання – залучення сучасних технологій, підтримка, розвиток МСБ та створення нових робочих місць на Львівщині.

Зважаючи на те, що грантодавці готові надавати кошти/ресурси у вигляді обладнання або сировини/продукції, на першому етапі (до 28.11.2022) проводиться збір інформації про затребувані технології (програмне забезпечення), обладнання та устаткування з наступного переліку країн-виробників: Великобританія, Гонконг, Ізраїль, Індонезія, Канада, Норвегія, Сінгапур, США, Тайвань, Туреччина, Швейцарія та країни ЄС.

У проєкті можуть взяти участь підприємства мікро-, малого та середнього бізнесу будь-якої форми власності (ФОП, юридичні особи, КП органів місцевого самоврядування і т.д.), з території Львівщини, які офіційно зареєстровані та здійснюють свою діяльність на території України, за винятком тимчасово окупованих територій та АР Крим.

Для цього потрібно заповнити онлайн Google форму https://forms.gle/pwD9k8Y4a88Dd8U48 або https://bit.ly/3zDqbnP , щоб сформувати відповідні запити для країн-партнерів та грантодавців з метою залучення необхідних технологій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь