A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Сесія ради в умовах воєнного стану

Дата: 25.11.2022 11:01
Кількість переглядів: 200

Фото без описуУ четвер, 24 листопада, відбулось засідання 22-ї сесії Красненської селищної ради, яке провів селищний голова Роман Фурда. Участь у роботі сесії взяли 19 депутатів ради.

Робота засідання розпочалось з виконання Гімну України. А далі музичний дарунок лунав для присутніх від працівниць КЗ «Центр культури і дозвілля».

Селищний голова Роман Фурда подякував Збройним Силам України за захист нашої держави і висловив сподівання, що разом вдасться все витримати і здобути Перемогу!

На порядок денний було винесено понад 40 різних питань. Всі проєкти рішення були напередодні розглянуті і обговорені на засіданнях постійних депутатських комісій, тож на сесії все пройшло конструктивно.

Отже, начальник фінансового відділу Михайло Гавінський проінформував про зміни до бюджету, зокрема, було вирішено:

✅направити 49 тис. 900 грн. загального фонду на виконання комплексної програми «Боротьба із злочинністю та зміцнення правопорядку на території Красненської ради на 2022 рік» для придбання паливно-мастильних матеріалів;

✅направлено 212 тис. 945 грн., 35 коп. на оплату електроенергії для закладів освіти;

✅направлено за рахунок коштів освітньої субвенції 1 млн. 900 тис. 7 грн., 63 коп.. на заробітну плату вчителів;

✅переправити кошти відділу освіти по КВЕДах, зокрема 133 тис. грн. на виконання послуг із заміни ПЛГ та встановлення ЗДПД (модему); 450 тис.грн. – на капітальний ремонт елементів благоустрою Красненського ЗЗСО І-ІІІ ст.№2; 200 тис. грн. – на поточний ремонт частини покрівлі даху Красненського ЗЗСО І-ІІІ ст.№2.

✅виділено 70 тис. грн. для розроблення ПКД на дорогу в с.Утішків,

✅виділили субвенцію обласному бюджету на утримання автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури в сумі 500 тис. грн. на ремонт дороги Красне-Утішків С140211.

✅кошти резервного фонду в сумі 350 тис. грн. направити на придбання генераторів.

Депутати розглянули питання про припинення достроково повноваження депутата селищної ради Ірини Зіновіївни Гаєвської, яка написала за власним бажанням заяву про складання нею депутатських повноважень. Тепер рішення сесії буде направлено до селищної територіальної виборчої комісії, яка на своєму засіданні розгляне дане питання та питання визнання обраного наступного депутата за черговістю.

Під час сесії було розглянуто ще низку інших питань, зокрема й земельні.

На завершення сесії селищний голова Роман Фурда подякував депутатам та виконавчому комітету за злагоджену командну роботу. За другий рік функціонування громади селищний голова розповів про основні досягнення, які вдалось зробити до війни та про важливі ініціативи спрямовані для підтримки ЗСУ та ВПО під час війни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь