A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Культура Красненської ТГ в умовах війни

Дата: 08.12.2022 12:59
Кількість переглядів: 117

Фото без описуПро діяльність закладів культури Красненської ТГ у 2022 році під час 23-ї сесії Красненської селищної ради присутнім депутатам розповіла директор КЗ «Центр культури і дозвілля» Оксана Кушинська.

Сам заклад розпочав роботу на базі Народного дому в смт.Красне з 14 липня 2022 року. Творче повсякдення працівників культури Красненської громади в умовах карантину та війни було досить насичене: керівники установ займалися самоосвітою, веденням документації, знаходили нові підходи до роботи в час війни, займалися організацією поточного та часткового ремонтів. В усіх закладах здійснювалися впорядкування прилеглих територій, а також всі працювали у штабі з вимушено переміщеними особами. Кожного дня по черзі працівники сортували, пакували, розкладали, роздавали одяг та засоби особистої гігієни.

Фото без описуКЗ «ЦКіД» (Центр культури і дозвілля») Красненської селищної ради багато функціональна установа культури діяльність, яка передусім спрямована на організацію відпочинку та дозвілля громадян. Це проявляється через концертну, театральну, фестивальну, ігрову діяльність.

Загалом на сьогодні діють 6 гуртків різних напрямків (вокальний, малювання, танцювальні, музичний на нестандартних інструментах (виготовлені з підручних матеріалів), в’язання, образотворчого мистецтва. Діє жіночий хор працівників культури, вокальний жіночий ансамбль «Акварель», вокальне тріо «Красняночки».

При КЗ «ЦКіД» працює 16 Народних домів – філій, при яких також діють різні гуртки. Є вільні вакансії директорів НД філій с.Богданівка, с.Полоничі, с.Острівчик-Пильний, Бортків.

Творча робота працівників закладів культури демонструвалась при проведенні різних за формою та тематикою культурно-дозвільних, соціально-культурних, просвітницьких заходів. А саме: три благодійних фестивалі, вісім концертів-ярмарок, п’ять віче, більше сотні майстер-класів, круглих столів, зустрічей з творчими особистостями громади. Загалом понад 150 заходів, які висвітлювались у соцмережах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь