Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Центр культури і дозвілля влаштував для дітей свято Миколая

Дата: 18.12.2022 16:55
Кількість переглядів: 195

Фото без описуВ переддень свята Миколая, у неділю, 18 грудня, в приміщенні Центру культури і дозвілля Красненської селищної ради, відбулось святкове театралізоване дійство «Листи до Святого Миколая». Чимало діток зі своїми родинами завітали на свято, яке підготували працівники ЦКіД.

Захід розпочався з благословення отця Степана Жукровського, який нагадав, що всі ми вчимося милосердя у святого Миколая, адже його доброта та чуйність притаманні кожному, варто лише поділитися теплом та любов’ю, запропонувати свою допомогу чи підтримку тому, хто її потребує і стається диво.

Фото без описуДо всіх присутніх з вітальними словами звернувся селищний голова Роман Фурда, який побажав малечі зростати здоровими, добрими і щасливими, а батькам – достатку, родинного затишку й душевного тепла.

Ведуча заходу Уляна Прокопюк запрошувала на сцену учасників свята, які співали пісні, танцювали та розказували вірші.

У театралізованій постановці у ролі посланців-ангелів та чортиків зіграли працівники КЗ «Центр культури і дозвілля». І якби не намагались чортики перешкодити Миколаю прибути на свято, але нічого не вдалось: Миколай завітав на свято та радо привітав малечу. Уважно він слухав діток і вручав смачні подарунки.

Усі учасники та гості заходу отримали незабутні емоції. По завершенню бажаючі робили красиві світлини з учасниками дійства, щоб зберегти в пам’яті цей чудовий день. А Миколай побажав усім миру та гарного настрою.

Фото без описуПісля завершення свята проходив майстер-клас по виготовленню іграшок на ялинку.

Варто зазначити, що під час заходу у фойє приміщення працював благодійний ярмарок для збору коштів на ЗСУ. Тут можна було придати різні новорічно-різдвяні вироби ручної роботи, декорації тощо.

Захід відбувся при підтримці Красненського селищного голови Романа Фурди.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/krasnetg/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь