A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У Красненській ТГ підвели підсумки роботи за 2022 рік освітянської галузі

Дата: 28.12.2022 18:52
Кількість переглядів: 195

Фото без описуВідповідно до плану роботи відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Красненської селищної ради відбулась підсумкова нарада керівників закладів загальної середньої освіти за 2022 рік, яку провела т.в.о.начальника відділу Олена Ільницька.

Участь у нараді взяли селищний голова Роман Фурда, секретар ради Світлана Дідух, заступник селищного голови Андрій Лащук, працівники відділу та директори шкіл.

Рік, що минає був досить складний, в умовах пандемії та війни.

У ході наради підбились підсумки року, що минає та обговорили актуальні питання щодо діяльності шкіл на території Красненської ТГ.

Розпочався захід з відзначення двох педагогів початкових класів, які успішно пройшли сертифікацію: Ірина Максимів (вчителька Задвір’янського ОЗЗСО І-ІІІ ст.) та Наталія Дмитрієва (вчителька Красненського ЗЗСО І-ІІІ ст.№2).

Т.в.о.начальника відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Олена Ільницька виступила із презентацією щодо досягнень роботи закладів освіти та культури в умовах війни та висвітлила основні аспекти роботи педагогів.

Селищний голова Роман Фурда висловив слова вдячності директорам навчальних закладів за ґрунтовні бесіди та актуальні бачення щодо розвитку освітньої галузі громади в умовах війни, а також зазначив, що наступний рік також буде нелегким викликом для всіх, тому потрібно спільно напрацювати нові бачення розвитку навчальних установ, вибудовувати алгоритм дій, з розумінням відноситись до фінансових ресурсів громади та країни. Він подякував освітянам за роботу та побажав мирного неба над головою у новому році.

За сумлінне виконання роботи та виховання учнівської молоді керівники навчальних закладів громади отримали Подяки.

Опісля виступила секретар ради Світлана Дідух, яка закликала освітян активну приймати участь у грантових конкурсах та писати цікаві проєкти. Допомагає у цьому Благодійний фонд «Новий шлях до змін», який днями отримав перемогу у проєкті щодо забезпечення захисних укриттів навчальних закладів необхідним обладнанням. Керівники закладів отримали кулери, бойлери, обігрівачі, WI-FI роутери. Загалом забезпечено 10 шкіл та Центр культури і дозвілля Красненської селищної ради.

Завершився захід спільним фото та сподіванням, що наступний рік принесе нам усім омріяну Перемогу з мирним небом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь