Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У "Добре серце" - з колядою та подарунками

Дата: 03.01.2023 18:56
Кількість переглядів: 134

Фото без описуУ час війни в наших силах дарувати дітям дитячих будинків різдвяний настрій та передати частиночку своєї любові. Тому завдяки Благодійний фонд "НОВИЙ ШЛЯХ ДО ЗМІН " та благодійній організації "Центр волонтерства та захисту", за сприяння Красненської селищної ради та при підтримці КЗ "Центр культури і дозвілля" Красненської селищної ради вдалось для вихованців дитячого будинку "Добре серце" (с.Новий Милятин) організувати цікаве різдвяне свято.

Фото без описуЗібрано і передано від UK Help For Ukraine / NOXAIDUK - Banbury 🇺🇦 в особі Magdalena Kwiecińska доставлено Віктором і Юлею Дяченко.

Вихованці дитбудинку дуже дружні, вони надзвичайно щирі і з радістю йдуть на контакт. Разом з настоятелем храму св.Архистаратита Михаїла с.Полоничі Михайлом Гунчаком усі присутні помолились та побажали країні миру.

Фото без описуДля дітей організовано було різні майстер-класи з малювання, виготовлення різдвяного віночка, прикращання смачних кексів, участь у вікторинах. Усі отримали цікаві подарунки від благодійних організацій, а також смачний попкорн.

Як розповідає ініціаторка проєкту, секретар ради Світлана Дідух, на жаль, зараз багато дітей виявилися позбавленими батьківської опіки. Тому в цей складний час хочеться стати для них чарівниками, даруючи своє тепло та турботу.

Фото без описуВарто зазначити, що БФ "Новий шлях до змін" ініціює щоразу проведення багатьох соціальних і розважальних акцій, а також допомагають нашим захисникам.

«Ці подарунки, які надали благодійні організації, сподіваємося, стануть промінчиком світла в дитячих сірих буднях. Дітям важлива не стільки матеріальна підтримка, скільки увага і повага до них», – додає Світлана Дідух.

Фото без описуЩиро дякуємо Відділ освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Красненської ТГ за надання транспорту.

Більше фото на нашій Facebook-сторінці: https://www.facebook.com/krasnetg

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь