A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Разом – це сила!

Дата: 19.01.2023 12:04
Кількість переглядів: 109

Сьогодні, коли триває російсько-українська війна, говорити про ремонти доріг не приходяться, бо всі розуміють, що у бюджеті коштів немає, чимало підприємство призупинили діяльність, чимало людей виїхало закордон тощо. Та попри це завдяки постійним нашим партнерам і небайдужих людей ми вирішуємо чимало життєвих проблем громади.

Днями у селі Андріївка приватне підприємство «Західний Буг» на прохання старости Андріївського старостинського округу Мирослави Когут надали машину щебеня для підсипання дороги. За допомогою трактора, який надав місцевий фермер Олег Тижай, спільно з активними мешканцями, проведено підсипання аварійних ям по вулиці Рудка.

Як зазначає староста Андріївського старостинського округу Мирослава Когут, співпраця з підприємцями та місцевими фермерами злагоджена, ніколи не відмовляють у допомозі. Звичайно, всі дороги не можемо зразу підсипати і відремонтувати, треба набратися терпіння. Головне зараз – перезимувати з тим, що маємо. А після перемоги зробимо решту. Зараз усі щодня допомагають ЗСУ. Наші мешканці старостинського округу активно долучаються до такої надважливої справи: на різні потреби жертвують кошти, плетуть сітки, готують страви на передову.

Красненська селищна рада висловлює подяку керівництву та працівникам ПП «Західний Буг», місцевим фермерами та небайдужим мешканцям за сприяння у всебічній допомозі на благо нашої громади та України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь