A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Сесія ради: від господарських питань – до медицини, освіти, бюджету...

Дата: 28.02.2023 18:36
Кількість переглядів: 129

Фото без описуУ вівторок, 28 лютого, відбулась чергова 25-сесія Красненської селищної ради під головуванням селищного голови Романа Фурди, на якій було розглянуто понад 30 важливих питань життєдіяльності громади.

Сесія розпочалась з представлення нового депутата. Заступниця голови Красненської селищної територіальної виборчої комісії Леся Кравчук зачитала Постанову про реєстрацію обраного депутата від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ». Ним став Башко Роман Васильович з с.Мала Вільшанка. Заміна відбулась у зв’язку із смертю депутата Петра Дроздовського.

Далі відбувся звіт т.в.о.директора КНП «Красненська міська лікарня» Миколи Колачинського. Він розповів про роботу лікарні, перелік послуг, що надаються закладом та відповів на питання від депутатів.

Під час сесії депутати внесли зміни до складу постійних депутатських комісій Красненської селищної ради, обраний депутат Роман Башко тепер працювати у постійній комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, науки, освіти, культури, туризму, духовного відродження, молодіжної політики та спорту.

Також прийнято низку різних важливих програм, зокрема Програму соціально-економічного розвитку Красненської територіальної громади на 2023-2025 роки; Програму проведення конкурсу проєктів місцевих ініціатив, спрямованих для розвитку освітніх закладів (шкіл) Красненської територіальної громади на 2023 рік; Програму проведення конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Красненській територіальній громаді на 2023 рік. Внесено зміни до Комплексної програми соціального захисту населення Красненської територіальної громади Золочівського району на 2021-2023 роки»; Комплексної Програми розвитку первинної та вторинної медико-санітарної допомоги (підтримка КНП «Красненська МЛ») на 2022-2023 роки. Затверджено Програми забезпечення заходів у сфері державної безпеки України та ефективної діяльності Управління Служби безпеки України у Львівській області на 2023 рік», покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади на 2023 рік», міграційної служби на 2023-2024 роки.

А ще затверджено Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Красненської територіальної громади». Згідно цього Положення звання «Почесний громадянин Красненської територіальної громади» присвоюється лише один раз за життя і є довічним. Вже незабаром розпочнеться прийом заявок на висування кандидатів.

Про виконання бюджету громади за 2022 рік, а також зміни та доповнення до показників селищного бюджету на 2023 рік доповів депутатам начальник фінансового відділу ради Михайло Гавінський. Зокрема, як вже наголошувалось на засіданні виконкому, було виділено кошти: на програму розвитку культури додати 50 тис.грн., на Комплексну програму забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Красненської територіальної громади – 100 тис.грн., на Комплексну програму розвитку первинної та вторинної медико-санітарної допомоги (підтримка КНП «Красненська МЛ» – 560 тис. грн., на придбання генератора для галузі медицини – 70 тис. грн. та інше.

Окрім земельних питань депутати також розглянули заяву свого колеги щодо припинення депутатських повноважень, яку написав депутат Володимир Юхима, за власним бажанням. Ймовірно, що вже наступної сесії депутатському корпусу представлять нового депутата.

З усіма прийнятими рішеннями, у відведений законодавством строк, можна буде ознайомитися на нашому офіційному сайті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь