A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Лабораторія творчого діалогу

Дата: 15.03.2023 17:23
Кількість переглядів: 112

Фото без описуКрасненська громада увійшла в 10-ку громад Львівської області, які пройшли відбір та беруть участь у проєкті «Лабораторія творчого діалогу», що реалізовується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Проєкт є однією з перших масштабних ініціатив впровадження діалового підходу в застосуванні інструментів участі на місцевому рівні та спрямований на посилення діалогу, як важливого інструменту місцевого самоврядування для налагодження якісної комунікації та подальшої ефективної взаємодії між органами влади та мешканцями заради досягнення спільних цілей. Зокрема, таких як вирішення місцевих проблем, залучення представників різних груп (бізнесу, громадських організацій, ініціативних громадян та ВПО).

Фото без описуЯк зазначив один із тренерів проєкту Олег Овчаренко: «Насамперед, діалог – це «глибинний процес», тобто, не просто факт зустрічі чи розмови або суперечки, а процес, коли комунікація між учасниками виходить за межі обміну звинуваченнями чи претензіями. Натомість ми фокусуємося на індивідуальних чи колективних переживаннях, болях, їхніх причинах, передумовах».

Фото без описуУ подальшому за підтримки експертів проєкту, навчені представники місцевого самоврядування із цих громад зможуть використати діалогові методики на практиці при проведенні консультацій з громадськістю. Так, в громадах Львівської області, які беруть участь в проєкті, будуть обрані актуальні теми, з’ясовані різні бачення вирішення актуальних проблем та відбудуться щонайменше два громадські обговорення із залученням усіх зацікавлених сторін.

Фото без описуДнями реалізація проєкту розпочалась з цікавого діалогу – у приміщенні КЗ «Центр культури і дозвілля» Красненської селищної ради відбулось серед вихованців та їхній батьків опитування на три запитання: «Чи запроваджувати на території Красненської ТГ «Центр допомоги військовослужбовцям та їх родинам?», «Чи втілювати ініціативу «Культурний хаб для молоді за 60?», «Чи потрібна в громаді «Алея Героїв»?».

Отже, за результатами опитування, більшість опитаних на всі питання відповіли «Так».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь