Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Селищний голова провів зустріч з представниками ЗМІ

Дата: 22.03.2023 18:32
Кількість переглядів: 151

Фото без описуСьогодні відбулась зустріч селищного голови Романа Фурди із представниками засобів масової інформації, де було підведено підсумки діяльності у 2022 році, організація роботи в умовах повномасштабної війни та про плани на майбутнє.

Гостями зустрічі стали редактор часопису «Воля народу» Микола Іванців, редактор сайту Золочів.нет Ярослав Даниленко, власник інтернет-видання «Буськ.онлайн» Володимир Типило.

У першу чергу Роман Фурда відмітив, що в умовах війни не зупинялась ні на мить фінансова підтримка з селищного бюджету для функціонування безперебійної роботи лікарні. Попри війну в Україні Красненська лікарня отримала УЗД-апарат, ШВЛ, нові ліжка тощо.

Окрім цього війна привела до того що кабінет селищного голови став штабом, де збиралися всі підприємці та активісти для прийняття важливих рішень. Селище Красне стало центром щодо прийняття переміщених осіб. Задля підтримки військових звертались до міжнародних організацій, друзів за кордоном з проханням допомоги.

Певні проблеми виникли з початком нового навчального року. Були прийняті заходи по ремонту укриттів, або їх пошуку. Школи та садочки відновили роботу.

Важливою подією став демонтаж пам’ятника радянському солдату та перейменуванню низки вулиць, що носили назви радянських вождів.

Чимало коштів вкладено у комунальні підприємства щодо збагачення їх матеріально-технічної бази. Перебої з електропостачанням стали новим викликом, були закуплені генератори, запаси дизпалива.

Під час зустрічі, яка тривала три години, загалом журналістів цікавили питання щодо наповнення бюджету, інвестиційні проєкти, актуальні питання різних сфер життя громади. На всі питання селищний голова Роман Фурда дав розгорнуті відповіді.

На завершення плідного діалогу селищний голова подякував представникам ЗМІ за їхню роботу, прагнення донести до читачів перевірену інформацію та активну співпрацю.

Детальніший звіт роботи за 2022 рік можна буде прочитати на офіційному сайті Красненської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь