Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селі Задвір’я проводять благоустрій території біля амбулаторії

Дата: 01.04.2023 18:35
Кількість переглядів: 165

Фото без описуЗа ініціативи селищного голови Романа Фурди створюється благоустрій та облаштування безпечного і комфортного входу для пацієнтів амбулаторії, що у с.Задвір`я.

Територія медичного закладу майже не оновлювалася роками: відсутність огорожі, аварійні дерева, проблеми з стічною водою. Тому було прийнято спільне рішення селищного голови Романа Фурди, старости Едуарда Марціняка та фельдшера Ольги Бішко розпочати благоустрій території, що біля місцевої амбулаторії.

Фото без описуСтароста Едуард Марціняк звернувся до місцевих підприємців. Першим на допомогу відгукнувся Павло Гнида, який закупив 24 стовці для обгородження території. Ще один підприємець Петро Пинда надав цемент та щебня, щоб забетонувати стовпці. Допомагали й інші активні мешканці. Смачним обідом робітників забезпечив підприємець Володимир Береза. Сітку вже закуплено за кошти селищної ради, ще очікують на бордюри, після чого територія буде обгороджена.

Фото без описуНа прохання старости ще один місцевий підприємець Володимир Басараба допоміг з технікою, щоб розчистити рів, що знаходиться біля амбулаторії. Тепер вода не буде застоюватись.

Зрізку дерев та кронування біля амбулаторії провели працівники Красненського селищного комунального підприємства, а місцевий мешканець пан Віктор, надав дві туї, які були висаджені біля входу в амбулаторію.

Як бачимо, спільними зусиллями можна зробити чимало, лише треба мати бажання до роботи. Дякуємо всім, хто долучився до плідної співпраці. Разом зможемо зробити більше!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь