A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненська громада отримала новий шкільний автобус

Дата: 04.04.2023 15:05
Кількість переглядів: 120

Фото без описуЗ початком повномасштабного військового вторгнення рф в Україну кожна сфера діяльності зазнала певних втрат. Не стала винятком і освітня галузь. В перші дні війни Красненська громада пожертвувала шкільним автобусом для потреб Збройних Сил України. Відтак, аби компенсувати брак транспорту, за сприяння Львівської ОВА, було покрито 70% вартості придбання нового «Школярика» за рахунок державного бюджету, ще 30% - кошти селищного бюджету.

Ключі Красненському селищному голові Роману Фурді вручив заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко. Участь у заході також взяла в.о.начальника відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Олена Ільницька.

Фото без описуНовий «Школярик» виготовлений українським виробником, слугуватиме для підвезення школярів та педагогів до навчальних закладів у Бортківському напрямку.

За словами селищного голови Романа Фурди, на цьому прикладі, вкотре можна переконатись, що спільними зусиллями, обласної та місцевої влади ми маємо змогу вирішувати дійсно важливі для громади питання.

Фото без опису«Для нас важлива кожна дитина, - зазначає Роман Фурда. – Тому шкільний автобус – це перш за все безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості. Дякуємо нашим захисникам за можливість навчатися та працювати, за допомогу керівництву Львівської ОВА, нашим платникам податків, виконавчому комітету, депутатському корпусу Красненської селищної ради за підтримку у виділенні коштів».

Зараз парк шкільних автобусів громади складає 5 одиниць.

Варто зазначити, що наприкінці січня цього року депутати Красненської селищної ради затвердили Програму «Шкільний автобус» Красненської ТГ на 2023-2025 роки. Програма діятиме для того, щоб збільшувати кількість спеціалізованого транспорту і оновлювати ті автобуси, що працюють чимало років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь