Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У Задвір’ї відбувся шаховий турнір серед школярів

Дата: 07.04.2023 16:22
Кількість переглядів: 208

Фото без описуСьогодні на базі Задвір`янського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся Перший шаховий турнір серед школярів, ініційований депутатом селищної ради Степаном Вольським, за підтримки селищного голови Романа Фурди, з метою популяризації шахової гри, виявлення талановитих дітей та інтелектуального розвитку.

Участь у змаганнях взяли понад 30 учасників, зокрема, школярі Задвір’янської опорної школи, Полоницької та Полтвівської філій Задвір’янського опорного закладу, Андріївської школи та Буської гімназії. Інтелектуальні змагання проходили у чотирьох категоріях: «Школярі до 14 років», «Школярі після 14 років», «Дівчата» та «Хлопців, які займаються у шахових гуртках».

Фото без описуЗмагання проходили у дружній атмосфері. Спостерігаючи за учасниками змагань, в них відчувалося велике бажання до гри: проявити свої найкращі здібності. Усі підтримували та вболівали один за одного.

Привітав учасників у стінах школи директор школи, депутат селищної ради Антін Максимів, який радо підтримав ідею створення шахового гуртка на базі школи.

Фото без описуСелищний голова Роман Фурда зауважив, що і організатори, і учасники отримали масу задоволення від змагань.

«Я впевнений, що такі турніри потрібні, бо шахи це найбільш інтелектуально-спортивна гра. Маємо в планах започаткувати гарну традицію інтелектуальних змагань, перший крок цьому дав Степан Вольський – людина, яка живе спортом та дбає за спорт. Тому дякую всім, хто нині долучився до змагань і бажаю здобувати нові перемоги», - сказав Роман Фурда

Фото без описуДалі відбулось офіційне нагородження за участю організатора Степана Вольського, селищного голови Романа Фурди та директора школи Антіна Максиміва. Фіналістів нагородили Грамотами та Кубками.

📌Отже, у категорії «До 14 років» І місце – Дем’ян Гойчук, 4 клас, с.Задвір’я; ІІ місце – Роман Колтун, 6 клас, с.Полоничі;, ІІІ місце – Богдан Майстришин, 6 клас, с.Полоничі.

Фото без опису📌У категорії «Після 14 років» перше місце виборов – Руслан Савчин, 11 клас, с.Задвір’я; ІІ місце – Святослав Марціняк, 8 клас, с.Полоничі; ІІІ місце – Олег Михальчук, 9 клас, с.Полоничі.

📌У категорії «Дівчата» здобула І місце – Анастасія Салабай, 10 клас, с.Задвір’я; ІІ місце – Анастасія Любінська, 7 клас, с.Полоничі; ІІІ місце – Роксолана Марціняк, 6 клас, с.Полоничі.

📌У категорії серед хлопців, які займаються в шахових гуртках, І місце – Віталій Янів, 10 клас, с.Андріївка; ІІ місце – Артем Солодовніков, 8 клас, Буська гімназія; ІІІ місце – Юрій Березяк, 8 клас, Буська гімназія.

Не лише інтелектуально, але й творчо. Напередодні турніру у Задвір’янській школі провели конкурс малюнків з шахматної тематики. І сьогодні з-понад 20 творчих робіт було визначено трійку кращих: І місце – Юлія Завалій, 8 клас, Задвір`я; ІІ місце – Наталія Гаврилюк, Полоничі; ІІІ місце – Валентина Майстришин, с.Полоничі.

Фото без описуОрганізатор дійства Степан Вольський запевняє, що сьогоднішній шаховий турнір – це лише початок спортивних змагань, які плануються провести по території громади, зокрема, з інших видів спорту – волейболу, мініфутболу.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь