A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Святкова Великодня фотозона

Дата: 14.04.2023 21:21
Кількість переглядів: 115

Готуємось до Христового Воскресіння в умовах воєнного стану з щоденною молитвою за завершення війни і здобуття Перемоги. Та попри це свято Великодня символізує нам надію на життя, перемогу добра над злом, світла над темрявою.

Аби у цю важку для країни мить хоч якось підняти настрій мешканцям громади та гостям селища, працівники Центру культури і дозвілля селищної ради спільно з працівниками комунального підприємства громади під керівництвом селищного голови Романа Фурди встановили у Привокзальному парку в смт.Красне різноманітні великодні інсталяції. Це і колоритні українські писанки, і великодній кошик, і святкова арт-фотозона.

Сповідаємося такі тематичні декорації нагадуватимуть усім нам, зокрема тим, хто вимушено покинув власні домівки через війну, про свято Воскресіння Христового, свято перемоги життя над смертю, яке єднає християн усього світу.

Фотозона радуватиме мешканців та гостей селища впродовж Великодніх свят. Тож, чекаємо святкові фото з хештегом #зі_світлим_святом_Великодня!

Тож, хай святий Великдень дарує всім нам надію та впевненість у завтрашньому дні, вселяє спокій у серця та несе нам довгоочікувану радість перемоги.

До слова, на жаль, у нашій громаді люди поділяються на дві категорії: ті, що створюють і ті, що руйнують. Отож, вже зафіксовані прикрі випадки пошкодження і крадіжки представленої у парку атрибутики. Тому нагадуємо, що цю красу творили з любов’ю наші майстри та майстрині. Просимо бережно і з повагою ставитися до їхньої праці. Вони старалися для Вас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь