Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Зі світлим святом Великодня!

Дата: 16.04.2023 09:20
Кількість переглядів: 80

Фото без описуУ ці непрості для нашої держави часи, щиро вітаю Вас зі святом Христового Воскресіння! Хай Великдень наповнить наші душі вірою, надією й упевненістю у завтрашньому дні.

Вдруге відзначаємо Великдень під час війни і не для багатьох ця подія не є радісною. Багато наших співвітчизників святкують на чужині, не в своїх оселях, але все рівно ми зберемось по можливості своїми родинами за святковим столом, як це було завжди. Адже головні традиції Світлого дня не вимагають особливих витрат та часу, головне - відзначити свято з відкритим серцем у колі найближчих людей, друзів та рідних.

Ми всі щиро віримо, що через страждання та випробування війною Україна здобуде Перемогу і це буде Перемога добра над злом. Що український народ, нарешті заживе в мирі та спокої. Припиняться сирени, які наповнюють кожне материнське серце страхом за дітей. Бомбардування мирних міст будуть в минулому.

Бажаю усім нам непохитної віри, здоров’я, затишку та миру в родинному колі, благополуччя та процвітання, оптимізму та впевненості, великого терпіння та мудрості, адже це лише випробування, які ми впевнено подолаємо на шляху до Перемоги. Хай на Україні запанує мир, спокій та єдність.

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

/Роман ФУРДА,

Красненський селищний голова/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь