Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненська ТГ отримала велосипеди з Німеччини

Дата: 18.04.2023 21:19
Кількість переглядів: 129

Фото без описуУ 2021-2022 році працівники Красненської селищної ради у складі начальниці відділу архітектури, містобудування, ЖКГ та благоустрою Мар'яни Владики, головних спеціалістів Романа Матвіюка та Марти Саджениці, брали участь в проєкті Програми ULEAD з Європою «Підтримка громад у розвитку велоінфраструктури». Наша громада увійшла в 12 громад з 67 громад із 6 областей, які пройшли відбір.

З вересня 2021 року і до середини 2022 року відбувалися навчання, постійні консультації, онлайн-екскурсії з досвідом від інших громад. В результаті навчань було розроблено Концепцію розвитку велосипедної інфраструктури Красненської територіальної громади на 2022-2032 рр., яку затвердили наприкінці червня 2022 року члени виконавчого комітету Красненської селищної ради.

Фото без описуМинуло небагато часу і участь в цьому проєкті ще раз відгукнулася приємним бонусом для громади. А таким бонусом стали 10 велосипедів з Німеччини, які передала Красненській селищній раді ГО Bikes4Ukraine.

Велосипеди були передані соціальним працівникам КУ «Центр надання соціальних послуг» Красненської селищної ради, яким часто доводиться їздити для надання допомоги людям. Також велосипеди отримали вимушено-переміщені особи, з числа тих, хто їх найбільше потребував.

Дякуємо Вадиму Денисенку, експерту з розвитку сталої мобільності «U-LEAD з Європою», ГО Changing Cities та Bikes4Ukraine за плідну співпрацю!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь