Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Віримо в ЗСУ, все буде Україна!

Дата: 23.04.2023 20:47
Кількість переглядів: 151

Фото без описуСьогодні у селищі Красне відбувся вп’яте Благодійний фестиваль для підтримки ЗСУ, який наповнив серця мешканців громади та гостей яскравим світлом та теплом, яке так потрібне кожному з нас в нелегкий час сьогодення.

Організаторами фестивалю виступили працівники та працівниці КЗ «Центр культури і дозвілля» Красненської селищної ради за підтримки селищного голови Романа Фурди.

Фото без описуРозпочався фестиваль з благословення отця Юрія Толочного.

Хвилиною мовчання вшанували воїнів-захисників нашої України.

Привітав учасників та гостей фестивалю селищний голова Роман Фурда, який зауважив, що віру і надію плекають у собі кожен українець, дякуючи за світанки нашим захисникам та захисницям.

«Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, молитов, щирості та відданості долучається до допомоги нашим непереможним воїнам», - сказав Роман Фурда та побажав усім мирного неба над головою.

Фото без описуПісня, мелодія, танець, гаївки, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під єдиним мирним небом.

На імпровізованій сцені виступали Мар`яна та Настя Берези, Злата Потюк, Назар Кузьма, Ауріка Височанська, Світланка Ладига, Вікторія та Вероніка Хом’яки, Єлизавета Застріжна, Анастасія та Анна Сілковські, Ярина Стефаник, Вікторія Карагодіна та Софійка Туз, Вікторія Леськів, Наталія Костів, Юля Ярема та Марта Карпій, Марія Матвійчук, Христина Вовчанська та Олена Сілковська, Юлія Застріжна, Олена Сусол, Єлизавета Застріжна, Уляна Прокопюк та Михайло Козак, Оленка Котула, Єва Горак, Анна Ковалик, Юлія Пахольська, жіночий хор працівників культури Красненської ТГ (кер.О.Приставська), колектив «Красняночки», дитячий ансамль філії НД с.Балучин (кер.О.Стойко), квартет філії НД с.Полтва (кер.Я.Кришталь). А також долучились працівники філій бібліотек громади.

Фото без описуГаївки водили вихованці філій народних домів с.Острів (кер.Н.Козак), с.Бортків (кер.Н.Солотва), ансамбль «Острівчаночка» с.Острівчик-Пильний (кер.М.Дупелич), вихованці ЦКІД (кер.Х.Вовчанська).

Танцювальні номери подарували глядачам творчі колективи М-ДЕНС (кер.М.Макогонська); «Poin» (кер.Ю.Вороновська); «Енерджі» (кер.І.Сторонянська та С.Іваськів) та зразковий хореографічний колектив «Плеяда» (кер.М.Козак). Кожен танець та пісня отримали похвальні оплески.

Фото без описуПід час фестивалю бажаючі мали можливість зробити світлини біля облаштованих фотозон, купити випічку та смаколики від господиньок, взяти участь у благодійному майстер-класі з виготовлення ляльки-мотанки. Діти розважатись на батуті, грали у волейбол, смакували попкорном.

Ведучими заходу були Уляна Прокопюк та Альбіна Антонишин.

Зазначимо, що всі виручені кошти під час фестивалю будуть направлені на підтримку ЗСУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь