Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Шаховий турнір продовжує збирати інтелектуалів

Дата: 28.04.2023 18:24
Кількість переглядів: 110

Фото без описуСьогодні, у приміщенні Андріївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, відбувся третій по рахунку шаховий турнір серед школярів, ініційований депутатом селищної ради Степаном Вольським, за підтримки селищного голови Романа Фурди та сприянні директора школи Павла Теодоровського з метою популяризації шахової гри, виявлення талановитих дітей та інтелектуального розвитку.

Участь у турніру взяли понад 20 школярів. Змагання проходили у категоріях: «Школярі до 14 років», «Старші 14 років» та «Дівчата», а також проводився традиційний конкурс малюнків на шахову тематику.

Фото без описуУчасників змагань привітав селищний голова Роман Фурда, який зазначив, що такі турніри свідчать про популярність гри та вкотре висловив слова вдячності ініціатору змагань – депутату селищної ради Степану Вольському. Змагання були цікавими, усі учасники відзначили високий рівень турніру та отримали приємні враження від участі.

Директор школи Павло Теодоровський також долучився до вітальних слів, додавши, що гра була цікавою, динамічною та інтелектуальною.

Ініціатор Шахових турнірів, депутат селищної ради Степан Вольський каже, що це не останній турнір в Красненській ТГ. Наступного тижня змагання проведуть у Красненському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, а згодом усіх переможців планують зібрати для фінального поєдинку.

Фото без описуОтже, за результатами Третього інтелектуального шахового турніру, фіналістів та переможців відзначали почесними Грамотами та Кубками.

У категорії «Школярі до 14 років» І місце – Василь Гусак (7 клас); ІІ місце – Ілля Кулинич (7 клас); ІІІ місце – Богдан Ординович (5 клас).

У категорії «Старші 14 років» перше місце виборов – Віталій Янів (10 клас); ІІ місце – Олександр Дідух (8 клас); ІІІ місце – Назар Дроздовський (9 клас).

У категорії «Дівчата» здобула І місце – Ангеліна Свищ (8 клас); ІІ місце – Юлія Янів (8 клас); ІІІ місце – Софія Сняденко (9 клас).

Також у конкурсі малюнків з шахматної тематики участь взяли понад 20 творчих робіт дітей. Перемогу здобула учениця 6 класу Вікторія Братейко. Друге місце посіла Христина Миц, а третє - Анастасія Стахів (6 клас).

Нагадаємо, що перші шахові змагання відбулись у Задвір’янській школі, другі – у Красненському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь