A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селі Петричі проводиться ремонт центральної дороги

Дата: 01.05.2023 18:29
Кількість переглядів: 97

В межах експлуатаційного утримання підрядна організація розпочала ремонтні роботи на окремій ділянці автомобільної дороги загального користування обласного значення С140244 Петричі-Закомар’я.

Дорожня техніка працює в межах населеного пункту Петричі. Вже виконані роботи з розпушування старого покриття, влаштування основи з щебенево-піщаної суміші з подальшим асфальтуванням. Заплановано відновити майже 900 метрів покриття цієї дороги. За сприятливих погодних умов її завершать через декілька днів, бо потужностей, які спрямували на ці роботи, достатньо.

Слід зазначити, що ремонтні роботи здійснюють за рахунок співфінансування коштів з обласного бюджету та бюджету Красненської територіальної громади.

Селищний голова Роман Фурда спільно з депутатом селищної ради по цьому окрузі Віталієм Сокуром проконтролювали хід та якість виконання робіт.

Як зазначає селищний голова Роман Фурда, звичайно, хотілося б зразу всі дороги ремонтувати, але так не буває. Проте, крок за кроком навіть у період війни ситуація з дорогами в громаді покращуватиметься.

«У нинішньому році ми запланували великий обсяг робіт з ремонту доріг, грейдерування вулиць в громаді, але потрібно мешканцям розуміти, що в країні ще триває війна і потрібно людям набратися терпіння і ще більше вкладати зусилля для найшвидшої Перемоги. Повірте, що ми знаємо про всі проблемні ділянки в громаді, тому поступово будемо вирішувати», - додав Роман Фурда.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь