Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Добро повернеться сторицею

Дата: 30.04.2023 15:34
Кількість переглядів: 138

Фото без описуНа території Полтвівської філії І-ІІ ст. Задвір’янського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів завдяки приватному підприємству Західний Буг встановлено велосипедні стоянки, лавочки та смітники.

Староста Задвір'янського старостинського округу Едуард Марціняк розповів, що приватне підприємство «Західний Буг» люб'язно відгукнулось на прохання про допомогу. І за власні кошти закупили чотири лавки, два смітники та шість штук велосипедних стоянок (для 36 велосипедів).

П'ять стоянок розмістили на території школи. Їх допомогли розмалювати технічний працівник школи спільно з школярами під керівництвом директорки школи Галини Стецюри. Ще одну велосипедну стоянку (для 6 велосипедів) розмістили біля місцевого народного дому, де часто відбуваються культурні заходи молоді.

Фото без описуДиректорка школи Галина Стецюра каже, що діти, які їздять до школи на велосипедах, задоволені тим, що на території школи встановили красиву і зручну парковку. Тут напередодні їх встановлення керівництво школи, учнівський склад, староста, небайдужі батьки та підприємці Володимир Басараб та Йосип Гвоздецький організувались і провели роботу щодо кронування дерев задля безпеки усіх учасників освітнього процесу.

Селищний голова Роман Фурда відзначає, що співпраця з приватним підприємством «Західний Буг» завжди плідна. Ніколи не відмовляють у допомозі, радо сприяють нашій громаді у вирішенні різних питань.

Фото без описуДякуємо керівництву ПП «Західний Буг», старості, учнівському та батьківському колективам! Ваше добро повернеться сторицею! Працюємо для Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь