Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Спільне партнерство заради розвитку громади

Дата: 10.05.2023 17:39
Кількість переглядів: 106

Фото без описуНа території нашої громади налагодження партнерських відносин з бізнесом стає одним із найважливіших підходів у діяльності громади на шляху досягнення спільних цілей. Ми активно співпрацюємо з бізнесом, який спільно з нами чує запити громади та підставляє плече там, де це реально потрібно.

Одним із таких підприємств є ТОВ «АКРІС-ЗАХІД», яке на території сіл Задвір’я та Полоничі орендує землі і відгукнулось на прохання старости Задвір’янського старостинського округу Едуарда Марціняка за дорученням селищного голови Романа Фурди.

Підприємство допомогло з питанням щодо покращення благоустрою на території Задвір’янського ОЗЗСО І –ІІІ ст. та Полоницької філії І-ІІ ст. Задвір’янського ОЗЗСО І-ІІІ ст.. Ними було закуплено для двох цих шкіл чотири каркаси для лавок, два смітника та чотири велосипедних стоянки.

Фото без опису«Добре, коли на території громади, є підприємства, з якими комфортно працювати та реалізовувати різні проекти для громади, - каже селищний голова Роман Фурда. – Спільно ми ще зможемо вирішити ще чимало актуальних проблем громади. Громада завжди вдячна за дієвий результат».

Зазначимо, що ТОВ «АКРІС-ЗАХІД» орендує землі на території Задвір’янського старостинського округу. Підприємство займається вирощуванням зернових культур і входить в агрохолдинг AST (https://ast.ua/).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь