Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У с.Балучин проводиться облаштування благоустрою скверу

Дата: 16.06.2023 19:08
Кількість переглядів: 224

Фото без описуДля кожного села дуже важливо, аби не лише були відремонтовані дороги, освітлені вулиці, але й щоб були окультурені території для мешканців. Багато років сільський сквер у селі Балучин був у занедбаному стані. Тому потребував оновлення.

Як зазначає селищний голова Роман Фурда, спільно у співпраці Красненської територіальної громади та Благодійного фонду «Контінентал Фармерз Груп», розпочато облаштування благоустрою скверу.

Фото без опису«Давно чекали, щоб трішки облаштувати територію, щоб місцевим мешканцям та гостям села було приємно, - каже Роман Фурда. – За допомогою наших партнерів з БФ «Контінентал Фармерз Груп» вже розпочали встановлення огорожі скверу. Тривають роботи з благоустрою».

Тішимось, що навіть в умовах воєнного стану нам вдається втілювати з партнерами потрібні проєкти, щоб громада ставала все кращою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь