Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селищі Красне урочисто відзначили День Конституції України

Дата: 28.06.2023 16:20
Кількість переглядів: 64

Фото без описуЄ дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

Сьогодні у приміщенні Центру культури і дозвілля в смт.Красне відбувся святковий концерт до Дня Конституції України. Святкового настрою додала змістовна патріотична концертна програма, яку підготували працівники культури та учасники художньої самодіяльності громади.

Розпочався захід із благословення отця Володимира Целеня, який за підтримки отця Степана Жукровського промовив спільну молитву за Україну та її захисників. Згадали наших хоробрих воїнів, завдяки яким ми маємо можливість жити та працювати зараз. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих героїв.

З привітальними словами до присутніх звернувся селищний голова Роман Фурда. Він наголосив на правові основи незалежності України, суверенітет, територіальну цілісність, сьогодення – з війною та іншими проблемами, висловив сподівання на мирне і багате майбутнє нашої держави та подякував захисникам, які продовжують захищати нас.

Музично-патріотичні композиції лунали від тріо «Червона калина», Наталії Костів, Христини Вовчанської, Вікторії Леськів, Діанки Руцької, дуету Уляни Прокопюк та Михайла Козака.

Танцювальний номер подарували вихованці колективу «Point», який діє при Центрі культурі і дозвілля Красненської селищної ради (керівник Юлія Вороновська).

Проникливі вірші з власної збірки зачитала гостя з міста Глиняни – педагогиня Галина Міколяш.

Ще одні гості свята - кавер-бенд «Всі свої» із м.Золочів своїм співом зачарували глядачів з перших нот виконання. За що отримали чималі овації від глядачів.

Ведучими заходу були працівниці КЗ «Центр культури і дозвілля» Олена Сілковська та Христина Вовчанська.

Святковий концерт від першого до останнього виступу був пронизаний українським духом, адже під час нього прозвучали якісні українські пісні, віршовані рядки про Україну, воїнів-героїв, які захищають нашу державу. Всі учасники свята тішили гарно підібраним репертуаром і багатими талантами.

Більше фотографій зі заходу на нашій офіційній Facebook сторінці: https://www.facebook.com/krasnetg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь