A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Відбулось засідання виконкому: кошти на новий «школярик», старт конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Красненській ТГ, зріз аварійних дерев, кошторисні розрахунки на дороги та об’єкти благоустрою

Дата: 06.07.2023 16:04
Кількість переглядів: 68

Фото без описуА тепер детальніше про засідання виконкому, що відбувся вчора, 5 липня:

Розпочали з виділення субвенції обласному бюджету в сумі 590 тис. грн.., яка була перекинута з економії щодо використання газу. Справа в тому що на звернення селищного голови Романа Фурди до обласного керівництва з проханням виділити кошти з обласного бюджету для закупівлі нового шкільного автобуса, були досягнуті домовленості про досить вигідне дольове співфінансування, а саме 20% з селищного бюджету та 80% з обласного. Але підтвердження співфінансування з селищного бюджету потрібно було надати негайно. Тому і відбулось термінове засідання виконавчого комітету. Прийняте рішення в подальшому підлягатиме затвердженню на сесії селищної ради, але справа з закупівлею нового «школярика» уже пішла.

Окрім цього розглянуто ще одне досить важливе питання. Враховуючи затверджені у 2023 році місцеві програми проведення конкурсу проєктів місцевих ініціатив спрямованих для розвитку освітніх закладів (шкіл) Красненської територіальної громади на 2023 рік, та проведення конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Красненській територіальній громаді на 2023 рік (рішення селищної ради №955 та №956), члени виконкому одноголосно вирішили оголосити проведення конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Красненській територіальній громаді на 2023 рік та проведення конкурсу проєктів місцевих ініціатив, спрямованих для розвитку освітніх закладів (шкіл) Красненської територіальної громади на 2023рік з 06 липня 2023 року. Прийом конкурсних заявок у селищній раді відбуватиметься до 31 липня 2023 року включно. Для цього була затверджена і відповідна конкурсна комісія. Попередньо для переможців конкурсу обговорюється сума у 680 тис. грн. Оголошення щодо умов проведення конкурсу розміщено на офіційному сайті Красненської селищної ради. Детальніше у вищезгаданих програмах, які також оприлюднені на сайті.

Також після висновків Державної екологічної інспекції, прийняли рішення про зріз аварійних дерев породи липа на території школи в селі Задвір’я.

На завершення затвердили кошторисні розрахунки, а саме: Експлуатаційне утримання інфраструктури у сфері дорожнього господарства (профілювання вулиць і доріг комунальної власності). Поточний ремонт вулиць в населених пунктах Красненської територіальної громади Львівської області. Поточний ремонт об’єктів благоустрою в смт. Красне Золочівського району Львівської області (розчитка водовідвідної канави).

Члени виконкому зазначили, що російська агресія не спонукатиме зупинити роботу органу місцевого самоврядування і висловили сподівання щодо найшвидшого витіснення ворога з території України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь