Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У с.Андріївка по вул.Рудка триває капітальний ремонт дорожнього покриття

Дата: 04.08.2023 21:38
Кількість переглядів: 92

Фото без описуВже декілька днів активно ведуться роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по вул.Рудка в с.Андріївка.

Красненський селищний голова Роман Фурда, староста Андріївського старостинського округу Мирослава Когут та депутати селищної ради Роман Форошівський, Володимир Шеремета, Роман Башко побували на об’єкті, зустрілися з підрядниками – працівниками підприємства ТзОВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65». Вони обговорили хід виконання робіт.

Фото без описуДорожня техніка вже розпочала укладати на вулиці асфальт. Загальна протяжність робіт складає майже 600 метрів. Роботи триватимуть ще декілька днів.

Ця вулиця, що веде до дитсадочка, роками перебувала у незадовільному стані. Неодноразово про її ремонт просив депутат селищної ради, фельдшер села, покійний Петро Дроздовський.

Селищний голова Роман Фурда каже, що капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Рудка в с.Андріївка фінансується з селищного бюджету громади платників податків. Рішення приймали спільно з депутатами з цього округу, які, впевнені, що ремонтувати дороги треба й під час воєнного стану. Якісні дороги – це в першу чергу якісна економіка в нашій громаді, яка дозволяє наповнювати бюджет і підтримувати й ЗСУ, і переселенців.

«Сьогодні благо, що в бюджеті є кошти, які, звичайно, першочергово їх спрямовуємо на допомогу нашим військовим. Але на мирних територіях має далі продовжуватися життя, потрібно, щоб ремонтувалися дороги, облаштовувалася інфраструктура, щоб розвивалася економіка, щоб люди мали заробітну плату», – зазначив селищний голова Роман Фурда.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь