Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селі Задвір’я біля амбулаторії встановили огорожу і облаштовують авто та велопарковки

Дата: 07.08.2023 19:54
Кількість переглядів: 159

Фото без описуТериторія медичного закладу майже не оновлювалася роками: відсутність огорожі, аварійні дерева, проблеми з стічною водою. Тому було прийнято спільне рішення селищного голови Романа Фурди, старости Едуарда Марціняка та лікаря Ольги Біжко розпочати благоустрій території, що біля місцевої амбулаторії.

Роботи розпочались у квітні. Староста Едуард Марціняк звернувся до місцевих підприємців. Першим на допомогу відгукнувся Павло Гнида, який закупив 24 стовці для огорожі. Ще один підприємець Петро Пинда надав цемент, відсів та щебня, щоб забетонувати стовпці. Допомагали й інші активні мешканці. Смачним обідом робітників забезпечив підприємець Володимир Береза.

Фото без описуСітку та бетонні бордюри допомогла придбати селищна рада. Днями працівники Красненського комунального підприємства здійснили встановлення бетонних бордюр. Допоміг їм у роботі мешканець села Володимир Кришталь.

Сьогодні селищний голова Роман Фурда та староста Едуард Марціняк оглянули виконання робіт і обговорили питання щодо облаштування авто та велостоянки біля амбулаторії. Їх облаштують незабаром.

Зазначимо, що раніше, ще один місцевий підприємець Володимир Басараба допоміг з технікою, щоб розчистити рів, що знаходиться біля амбулаторії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь