Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Мешканці с.Андріївка приводять до ладу будівлю Народного дому

Дата: 13.08.2023 12:40
Кількість переглядів: 60

Фото без описуІніціативу подали подружжя Юлія та Олександр Шартони, які спільно з старостою Мирославою Когут та директоркою закладу Емілією Подолюх, згуртували небайдужих людей заради відновлення приміщення. Активній громаді допомагає селищний голова Роман Фурда.

Донедавна ця будівля багато років стояла пусткою, хоч до моменту утворення громади тут рахувались працівники, які отримували заробітну плату. З утворенням громади, призначенням старости Мирослави Когут та директора закладу Емілії Подолюх, мешканці проявили ініціативність щодо приведення до ладу будівлі Народного дому, яка перебувала у занедбаному стані, ховаючись за великими деревами та кущами.

Фото без описуДякуючи місцевому фермеру Олегу Тижаю та працівникам комунального підприємства були проведені роботи з благоустрою із розчищення території від дерев та чагарників. А тепер ще й поруч з будівлею за кошти селищної ради платників податків тривають роботи з облаштування дитячого майданчику.

Приміщення Народного дому має два поверхи. На першому поверсі спільними зусиллями директора закладу та громади облаштовано невеличку сцену та крісла для проведення культурних заходів, а на другому – завершують облаштовувати дві кімнати для проведення гуртків. Планується, що в одній проводитимуться заняття з рукоділля та вокалу, а в другій – танці та бокс.

Фото без описуУ ремонт кімнат вклались небайдужі мешканці та місцеві депутати, хтось коштами, хтось своєю працею, хтось матеріалами, а хтось інструментами. Незабаром тут встановлять необхідні меблі.

Днями селищний голова Роман Фурда разом з місцевими депутатами Володимиром Шереметою, Романом Форошівським та Романом Башко здійснили робочу поїздку до Народного дому, де оглянули стелю будівлі у великому концертному залі, яка перебуває у аварійному стані. Було обговорено можливості і етапи ремонту.

Фото без описуВарто відзначити, що незабаром за кошти селищної ради платників податків буде закуплено для Народного дому 8 дверей та 6 вікон. Це результат активної громади, яка здобула перемогу у конкурсі проєктів місцевих ініціатив, що проводила селищна рада.

Як зауважує селищний голова Роман Фурда, ініціативність людей допомагає зробити щось корисне та цікаве для громади і активні мешканці це показують на власному прикладі.

«Ми завжди готові сприяти та допомагати мешканцям у хороших справах. З моменту утворення громади ми спільно втілили чимало проєктів і продовжуватимемо їх втілювати, завдячуючи нашим Захисникам», - додав селищний голова Роман Фурда.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь