Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 16.08.2023 09:44
Кількість переглядів: 113

Фото без описуВчора, 15 серпня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Красненської селищної ради, під час якого було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались доцільності призначення опікунів, внесення змін у штатний розпис місцевої лікарні, питань фінансового характеру тощо.

Зокрема, внесено зміни до складу опікунської ради при виконавчому комітеті ради. Замість колишнього т.в.о. директора КНП «Красненська міська лікарня» Миколи Колачинського введено до складу нинішнього т.в.о. директора Володимира Замроза.

Також внесено зміни до штатного розпису КНП «Красненська міська лікарня», зокрема знято посаду лікаря-терапевта та введено з 01.08.2023 року лікаря загальної практики сімейної медицини.

З метою упорядкування процесів формування та використання фінансових ресурсів для забезпечення завдань та функцій, що здійснюється Красненською селищною радою протягом бюджетного періоду, а також регламентації взаємовідносин між різними учасниками бюджетного процесу прийнято рішення про внесення змін до Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу в Красненській ТГ.

Окрім цього було схвалено низку проектів рішення сесії, які будуть виноситися на чергову сесію ради, яка відбудеться у четвер, 17 серпня.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь