A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Дата: 23.08.2023 14:58
Кількість переглядів: 119

Повідомлення про проведення громадських слухань щодо

Проєкту внесення змін в детальний план території для реконструкції підсобного цеху, критого току та зерносховища по вул. Центральна в с. Мармузовичі Золочівського району Львівської області та проєкту звіту та супутніх документів про стратегічну екологічну оцінку до ДПТ

1)" Внесення змін в детальний план території для реконструкції підсобного цеху, критого току та зерносховища по вул. Центральна в с. Мармузовичі Золочівського району Львівської області "

 

2) «Проєкт звіту та супутніх документів про стратегічну екологічну оцінку до внесення змін в детальний план території для реконструкції підсобного цеху, критого току та зерносховища по вул. Центральна в с. Мармузовичі Золочівського району Львівської області»

 

3) Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Красненська селищна рада (80560, Львівська обл., Золочівський район, смт. Красне, вул. Івана Франка, буд. 2а).

 

Розробник ДПТ – ТзОВ «Інститут геоінформаційних систем».

Розробник СЕО – ТОВ «Еко Центр Проект».

 

4) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», наступна:

 

- Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 23.08.23 р. по 22.09.23 р.;

 

- Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ можна за адресою: Красненська селищна рада (80560, Львівська обл., Золочівський район, смт. Красне, вул. Івана Франка, буд. 2а, krasne-otg@ukr.net.), а також старостинське приміщення Андріївського старостинського округу (відповідальний староста Когут М.). Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил в письмовій формі.

 

- Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

22.09.23 року о 11:00 в приміщенні Народного Дому с. Андріївка, Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області. Відповідальна особа за проведення громадських слухань - головний архітектор ВЛАДИКА Мар’яна

- Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується проекту є Красненська селищна рада.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДПТ: не передбачено.

ДПТ

Записка

Звіт СЕО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь