Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Незалежність – як повітря. Його не помічаєш, але без нього неможливо жити

Дата: 24.08.2023 18:13
Кількість переглядів: 63

Фото без описуЩе ніколи ми так не цінували свою незалежність, як останні 1,5 року найтяжчого випробування у нашій новітній історії. Кожна крапля поту та крові - це ціна, яку платять наші громадяни за нашу незалежність. Твердо знаємо, що переможемо.

Сьогодні у селищі Красне біля пам'ятника Т.Шевченку традиційно отці відслужили молебень. Опісля розпочався святковий концерт присвячений 32-й річниці Дня Незалежності України.

Фото без описуСвято Незалежності України вже стало чудовою нагодою для всіх жителів нашої держави, для всіх українців засвідчити свою любов до рідного краю, до України, до наших Збройних сил, які захищають нас, які відстоюють нашу незалежність.

Участь у заході взяли священнослужителі, селищний голова Роман Фурда, депутати ради, освітяни, працівники культури, селищної ради, молодь, представники громадськості та ЗМІ.

Творчі колективи громади підготували яскраву програму — хореографічні постановки, вокальні виступи солістів, дуетів та колективів та створили святкову атмосферу.

Фото без описуПатріотичні пісні лунали від жіночого хору працівників культури "Галичаночки" Красненської ТГ, Вікторії Леськів, Наталії Костів, вокального гурту "Красняночки", Ярослава Кришталя (MalfaPoltva) та Христини Вовчанської, вокального гуртку "Melody" (кер.Х.Вовчанська).

Хореографічні постановки продемонстрували зразковий хореографічний колектив "Енерджі" (кер.І.Сторонянська та С.Іваськів) та зразковий хореографічний колектив "Плеяда" (кер.М.Журавська).

За отримане Гран-прі у всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Львівська рапсодія" селищний голова Роман Фурда привітав зразковий хореографічний колектив "Енерджі" та їхню керівницю Ірину Сторонянську.

Також Центр культури і дозвілля Красненської ТГ нагородив переможців у конкурсі малюнків до Дня Незалежності. Ними стали: Лана Микула, Воронович Яна, Горожанська Наталя, Бондарчук Олена.

Ведучими заходу були Христина Буринська та Назарій Коваль.

Учасники художньої самодіяльності подарували змістовний концерт, у якому звучали пісні про Україну, про рідну землю, про кохання. Після святкового концерту усі залишились з гарним настроєм, чудовими спогадами та сподіваннями про найшвидшу нашу Перемогу над ворогом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь