Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У Красненській ТГ помолились за Україну

Дата: 24.08.2023 15:19
Кількість переглядів: 99

Фото без описуСьогодні в умовах війни відзначаючи День прапора та 32-у річницю Незалежності України, в селищі Красне, біля пам'ятника Борцям за волю України, відбувся молебень за мир в Україні, який провели духовні отці Степан Жукровський, Володимир Целень та Юрій Толочний.

З вітальними словами до присутніх звернувся селищний голова Роман Фурда, який подякував нашим військовим та побажав всім миру, злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України.

Фото без опису«Усі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного українця, тож давайте покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної праці, яка єднає нас, зміцнює нашу Державу», - зазначив Роман Фурда.

Згадали тих, хто загинув у бою, захищаючи Батьківщину; вклонились тим, хто повернувся живим; вшанували хвилиною мовчання тих, кому не судилося повернутись.

Фото без описуАле ми, живі, воліємо радіти і веселитися: адже наша країна вкотре зустрічає День Незалежності. Вже тридцять два роки, як народ України обрав незалежність і продовжує боротися за неї до цього часу. І в цей день ми особливо вдячні як тим, хто відіграв роль у становленні незалежності тридцять два роки тому, так і тим, хто продовжує відстоювати її в наш час.

Гімн України прозвучав у виконанні працівників культури Красненської ТГ під диригентством Оксани Приставської.

Ведуча заходу Оксана Кушинська згадала поіменно Героїв, які поховані на території нашої громади, та всіх уродженців, які загинули від рук ворога. У руках пластуни станиці Красне тримали портрети Героїв, яких завжди пам'ятаємо і шануємо.

Пісенний дарунок лунав від тріо «Красняночки».

Селищний голова Роман Фурда та голова РО Братства ветеранів ОУН-УПА Мар’ян Длугош здійснили покладання квітів до пам’ятника Борцям за волю України.

Далі святкова концертна програма продовжилась на площі перед пам'ятником Т.Шевченку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь