Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Селищний голова Роман Фурда взяв участь у форумі «Згуртовані громади: досвід та алгоритми дій»

Дата: 07.09.2023 14:56
Кількість переглядів: 172

Фото без описуНа Київщині відбувається форум громад, який організований Всеукраїнською асоціацією громад (ВАГ) та Програмою USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) з метою ознайомитись з досвідом і участю громад України в допомозі ВПО, мешканцям деокупованих громад України.

На захід приїхали голови громад Золочівського району, серед них – Красненський селищний голова Роман Фурда, який з рук організаторів отримав для Красненської ТГ Подяку за допомогу постраждалим від війни громадам Херсонської, Київської, Миколаївської, Запорізької областей. Таким чином нашу громаду відзначили, як одну із найактивніших учасників проекту «Згуртовані громади».

Фото без описуУчасників заходу привітали представники Офісу Президента України, Верховної ради України, Міністерства аграрної політики та продовольства, а також Міністерства з відновлення України.

В рамках форуму для громад розповіли про практичні кейси з логістики для забезпечення життєдіяльності громад в умовах війни, презентовано Посібник з логістики та співробітництва громад для забезпечення продовольчої безпеки та розвитку громад в умовах війни та ознайомили з досвідом громад Київщини, які постраждали від рук окупантів.

Даний форум став можливістю обмінятись досвідом між центральними органами влади та громадами, щоб почути, що необхідно зробити для покращення доступу бізнесу до державних інституцій, взаємодопомоги у відбудові постраждалих громад тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь