Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Заступник селищного голови Ігор Шульга перебуває з навчальним візитом на Волині

Дата: 13.09.2023 16:01
Кількість переглядів: 99

Фото без описуЗа підтримки «U-LEAD з Європою» відбувається офлайн-візит з обміну досвідом представників територіальних громад Львівської та Закарпатської областей, які вивчають кращі практики підтримки та співпраці з бізнесом на прикладі громад Волині. Учасники навчальної поїздки відвідають Нововолинську, Устилузьку та Прилісненську територіальні громади.

Від Львівщини учасниками візиту стали сім громад, серед них - Красненська, яку представляє заступник селищного голови Ігор Шульга.

Сьогодні делегація вже встигла побувати у Нововолинській територіальній громаді, де ознайомилася з кращими практиками співпраці з бізнесом. У громаді будують сучасний індустріальний парк «NOVO», створення якого це результат тісної співпраці бізнесу з муніципалітетом. Представникам громад розповіли історію створення парку та показали процес будівництва його приміщень.

У Нововолинській громаді багато уваги приділяють запрошенню релокованого бізнесу на свою територію. Одним із таких успішних прикладів є підприємство, яке переїхало в Нововолинськ з Маріуполя та успішно інтегрувалася в місто.

Також делегація представників громад побувала на фермерському господарстві «Дари Волині», яке є позитивним прикладом використання муніципалітетом інструменту залучення грантових коштів у бізнес.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь