Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Виконком: важливі питання розглянуто

Дата: 20.09.2023 09:57
Кількість переглядів: 319

Фото без описуВчора 19 вересня під головуванням селищного голови Романа Фурди відбулось 84-тє засідання виконавчого комітету Красненської селищної ради, на якому розглянули соціальні питання, результати конкурсу з вивезення ТПВ, питання медицини, ЦНАПУ, ремонтів доріг та інші…

Тепер детальніше:

Надали дозвіл на тимчасовий виїзд за кордон дитини у супроводі бабусі, а також дозволили дарування житлового будинку та земельної ділянки, де зареєстрований неповнолітній, враховуючи інтереси дитини. Відрядили депутата селищної ради для участі в медичному Конгресі.

Затвердили Протокол засідання конкурсної комісії про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Красненської територіальної громади та текст договору про надання житлово-комунальних послуг з вивезення ТПВ. Вивіз твердих побутових відходів і надалі здійснюватиме Красненське СКП.

Обговорили питання галузі медицини та внесли зміни до показників селищного бюджету. Зокрема підтвердили виділені з обласного бюджету кошти в сумі 3 689 579 грн. на будівництво приміщення для Центру надання адміністративних послуг Красненської селищної ради. На галузь освіти з місцевого бюджету профінансовано послуги із заміру опору ізоляції електромережі та послуг технічної перевірки електролічильника, а також приєднання до газорозподільної системи ЦНАПу. Додано 25 тис. грн. на капітальний ремонт вул. Рудка в селі Андріївка, яких бракувало.

Надали дозвіл на зріз дерев у сквері в селі Андріївка та на території Красненської лікарні.

Також селищний голова Роман Фурда повідомив, що з питання ремонту автомобільної дороги загального користування Красне-Утішків С140211 він провів консультації з місцевими підприємцями, не дивлячись, що дана дорога є у підпорядкуванні Львівської обласної військової адміністрації. Проте обласна влада стверджує, що немає можливості повністю відремонтувати цю дорогу, хіба частину, тому селищний голова і залучив до тієї справи місцевий бізнес. Громада села Утішків наполегливо вимагає ремонту тієї дороги і уже цього року люди перекривали проїзд транспорту на цій дорозі. Наразі бізнес обіцяє біля 12,5 млн. грн.. а область біля 5 млн. грн.. Було затверджено відповідний кошторисний розрахунок. Ремонт заплановано провести найближчим часом.

Обговорили інші господарські питання, зокрема підтримки військових та майбутнього бюджету. Наразі відомо, що на державному рівні з місцевих громад на наступний рік намагаються забрати значну частину бюджету (до 60%). Це, на думку членів виконкому, може просто паралізувати роботу органу місцевого самоврядування. Але сподіваємося на краще.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь