Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селі Полтва відновлено вуличне освітлення, яке було відсутнє понад 20 років

Дата: 18.09.2023 22:07
Кількість переглядів: 252

Фото без описуЗ ініціативи селищного голови Романа Фурди за 2,5 місяці зусиллями наших працівників Красненське комунальне підприємство громади багатолюдне село Полтва отримало вуличне освітлення.

Цей проєкт відновлення вуличного освітлення планувався ще у 2021 році (тоді готувався проєкт для залучення обласних коштів), але через коронавірусну ситуацію, а у 2022 році з початком повномасштабного вторгнення – всі напрацювання були призупинені. І лише у середині червня цього року, задля безпеки транспортного руху, профілактики хуліганства, комфорту для кожного, хто змушений долати маршрути у темряві, проєкт було відновлено спільними зусиллями Красненського селищного голови Романа Фурди, працівників комунального підприємства та місцевих мешканців.

Фото без описуЗа кілька місяців вдалось по всьому селі здійснити прокладку нової повітряної мережі вуличного освітлення, встановити сучасні ліхтарі та провести монтажні роботи. І ось село Полтва – із вуличним освітленням, яке було відсутнє понад 20 років.

За словами селищного голови Романа Фурди, втілення цього проєкту навіть в умовах війни – це результат спільних зусиль усіх, хто допомагав реалізовувати задумане, навіть попри складнощі, які виникали у роботі. І тепер мешканці села та гості почуватимуться набагато безпечніше, і спокійно та комфортно рухатися сільськими вулицями у вечірній час доби.

Зазначимо, що до відновлення вуличного освітлення у селі Полтва долучились місцеві мешканці, які за зібрані кошти закупили 15 нових бетонних стовпів. Також допоміг з придбанням 300 м. кабелю «Благодійний фонд сім’ї Доскіч». Решта усі роботи виконувались за кошти платників податків з місцевого бюджету.

Щиро дякуємо всім тим, хто словом, а хто ділом, допоміг втілити цей потрібний проєкт!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь