Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Будівлю Народного дому с.Андріївка продовжують приводити до ладу

Дата: 15.10.2023 15:33
Кількість переглядів: 122

Фото без описуСелищний голова Роман Фурда та староста Андріївського старостинського округу Мирослава Когут ознайомились із ходом робіт, що проводяться у будівлі, яка ще донедавна була у занедбаному стані. Вже майже півроку тут ініціативна група села за підтримки селищного голови проводить роботи з облаштування комфортних умов для проведення культурно-просвітницьких заходів.

Директорка Народного дому Емілія Подолюх без вихідних працює у закладі, щоб якомога швидше діти змогли себе почувати затишно і мали улюблене місце для дозвілля.

Фото без описуРаніше ми розповідали, що на першому поверсі будівлі облаштовано невеличку сцену та крісла для проведення культурних заходів, а зараз – на другому поверсі активно тривають облаштування двох кімнат для проведення різних гуртків, зокрема з рукоділля, вокалу, танців, боксу.

Для облаштування цих кімнат, завдяки перемозі в конкурсі місцевих ініціатив, що проводила селищна рада, закуплено вісім дверей та шість вікон. Зусиллями мешканців села здійснено заміну електропроводки в кімнатах. Наразі тривають штукатурні роботи. Приємно, що також проведено облаштування простору у місцевій бібліотеці.

У ремонт кімнат вкладаються небайдужі мешканці, місцеві депутати спільно із селищною радою. Усі без винятку намагаються докласти максимум зусиль, щоб колишня занедбана будівля отримала нове дихання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь